Hayat kadının korkunç sonu

Beşiktaş'ta, yabancı uyruklu bir kadını boğarak öldürdükten sonra cesedini koliye koyarak sokağa bıraktığı ileri sürülen şüpheli ile olayı ilgili makamlara bildirmediği iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekip

Hayat kadının korkunç sonu

Beşiktaş'ta, yabancı uyruklu bir kadını boğarak öldürdükten sonra cesedini koliye koyarak sokağa bıraktığı ileri sürülen şüpheli ile olayı ilgili makamlara bildirmediği iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 8 Ekim 2008'de, cesedi bir poşete sarılarak konulduğu koliyle Türkali Mahallesi Ihlamurdere Caddesi Fetih Nuri Sokak'ta bir bina yakınına bırakılan yabancı uyruklu kadının öldürülmesine ilişkin çalışmalar kapsamında, bölgede oturan vatandaşların ifadesini aldı.

Bu ifadelerden yola çıkan ekipler, işletmeciliğini İ.G'nin yaptığı olay yeri yakınındaki bir randevu evine operasyon düzenledi. Operasyonda, randevu evinde çalışan kadını öldürdüğü öne sürülen İ.G, fuhuşa aracılık eden İ.K, D.G ile para karşılığı erkeklerle fuhuş yapan kadınlardan Türkmenistan uyruklu E.A, Özbekistan uyruklu N.N ile Azerbaycan uyruklu U.A ile G.H yakalandı.

İ.G'nin, olay günü alkollü olarak randevu evine gelen ''Yıldız'' takma isimli yabancı uyruklu kadını, aralarında çıkan tartışmada telefon kablosuyla boğarak öldürüp cesedini 2 gün randevu evinde sakladıktan sonra el arabasıyla yakındaki sokağa bıraktığı belirtildi.

Kadının, içinde kimlik ve pasaportu olan çantasını da çöp konteynerine attığı anlaşılan İ.G. ile gözaltına alınan diğer 6 kişinin ise olayı bilmelerine rağmen güvenlik kuvvetleri ile adli makamlara bildirmediği öğrenildi.

Polisin, öldürülen yabancı uyruklu kadının kimliğini ortaya çıkarmak için konsolosluklarla irtibata geçtiği kaydedildi.

Emniyetteki işlemleri biten şüphelilerin tamamı adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler