Hatayspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Hatayspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Hatayspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Hatayspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 21. Haftasında Hatayspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Hatayspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde…

Bugün (28.01.2023 Cumartesi) Yeni Hatay Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Burak Olcar olacak. Saat 16:00’da başlayacak müsabaka Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek. 

Hatayspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Karşılaşmayı Haber61 Canlı anlatım sistemiyle anbean takip edebilirsiniz. 

MUHTEMEL 11’LER

HATAYSPOR: Erce, Kamil Ahmet, Vranjes, Recep, Adekugbe, Boudjemaa, Aabid, Ribeiro, Saba, El Kaabi, Bertuğ

TRABZONSPOR: Uğurcan - Peres Bartra Hugo Eren - Siopis - Djaniny Bakasetas Yusuf Trezeguet – Gomez

SERİ DEVAM EDECEK

Ligde Başakşehir’i 1-0 ve İstanbulspor’u 4-0 mağlup eden Trabzonspor, Türkiye kupasında deplasmanda Ümraniyespor’u 4-1 ile geçerek başlattığı galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. 

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Hatayspor ile Trabzonspor bugüne kadar 13 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda 7 kez Trabzonspor kazanırken 6 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Hatayspor’un Trabzonspor’a karşı galibiyeti bulunmuyor. Hatay’da oynanan 6 karşılaşmada 2 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrılırken 4 karşılaşma beraberlikle sona erdi. 

İki takım en son 12.08.2022’de Trabzon’da karşı karşıya geldi. Müsabaka bordo mavililerin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Hatayspor son maçında deplasmanda Galatasaray’a 4-0 mağlup olurken Trabzonspor evinde İstanbulspor’u 4-0 mağlup etti. 

DETAYLAR

Hatayspor'un Süper Lig'de boy gösterdiği üç sezonda da karşılaştığı takımlar arasında mağlup edemediği iki rakibinden biri Trabzonspor (2B 3M; diğeri Fenerbahçe).
Hatayspor ile oynadığı beş Süper Lig maçında sırasıyla birer galibiyet ve beraberlik alan Trabzonspor (3G 2B), bu sezonki karşılaşmayı 2-0 kazandı. Bu süreçteki üç galibiyetinde de kalesini gole kapatan bordo-mavililer, puan kayıplarını 1-1'lik skorla yaşadı.

Hatayspor, Volkan Demirel yönetiminde iç sahada çıktığı beş Süper Lig maçının hiçbirini kaybetmedi (2G 3B) ancak son üç karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.
Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Trabzonspor, Nisan-Ekim 2016 arasından bu yana üst üste 3+ dış saha mağlubiyeti almıyor.
Süper Lig'de çıktığı son beş maçı kazanamayan Hatayspor (3B 2M), son iki karşılaşmada gol atamadı (1B 1M). Hatay ekibi, en üst ligde daha uzun kuraklık yaşadığı bir süreç geçirmedi.

Süper Lig'deki son iki maçını kazanan Trabzonspor, bu sezon henüz üst üste üç galibiyet alamadı. Son iki karşılaşmada gol yemeyen bordo-mavililer, bu şekilde üst üste üç galibiyet kaydettiği son süreci Kasım-Aralık 2021 arasında geçirdi.

Süper Lig'in 2022/23 sezonunda takımının attığı gollerin en büyük bölümünde pay sahibi olan oyuncu Hatayspor forveti Ayoub El Kaabi (%60; 9/15). Faslı oyuncu, Hatay ekibinin kaydettiği son dört golünü üçüne doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist).

Bu sezon Süper Lig'deki üçüncü golünü son maçta İstanbulspor filelerine gönderen Marc Bartra, lig kariyerindeki en yüksek sayıyı şimdiden tekrarladı (2019/20 ve 2017/18 sezonlarıyla eşit).

Süper Lig'e geldiği 2019/20 sezonundan bu yana en fazla takıma gol atan oyuncu konumundaki Anastasios Bakasetas (20), Hatayspor'a rakip olduğu ilk lig maçında fileleri havalandırdı (Ekim 2020'de Alanyaspor formasıyla) ancak daha sonraki dört karşılaşmayı da boş geçti.

Hatayspor'u çalıştıran Volkan Demirel, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor'a rakip olduğu 25 Süper Lig maçında mağlubiyet yaşamadı (14G 11B).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor