Yasağı ihlal eden markete zabıta baskını

Hatay'da zabıta ekipleri, yasağa rağmen açık tutulan markete baskın yaptı.

Yasağı ihlal eden markete zabıta baskını

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde belediye zabıta ekipleri, yasağa rağmen açık tutulan markete baskın yaptı. Ekipler, corona virüs sebebiyle çıkarılan yasağa uymayarak marketi açan iş yeri sahibini ve içerideki müşterileri uyararak marketi kapattı.

Dünyayı tehdit etmeye devam eden yeni tip corona virüs salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeye uyulması yönünde güvenlik güçleri ve belediye zabıta ekiplerinin denetimleri sürüyor.

Kırıkhan'da yasağa rağmen açık tutulan bir markete baskın yapan zabıta ekipleri, market sahibi ve müşterileri uyardıktan sonra dükkanı kapattı.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, iş yeri sahiplerinin büyük çoğunluğunun yasaya uyduğunu ancak uymayanlara yönelik denetimlerin sürdüğünü bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler