İşçileri taşıyan minibüs devrildi: 19 yaralı!

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada minibüste yolcu olarak bulunan 19 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

İşçileri taşıyan minibüs devrildi: 19 yaralı!
Edinilen bilgiye göre, D-817 karayolunda meydana gelen kazada, Toprakkale istikametinden İskenderun yönüne gitmekte olan A.D.’nin kullandığı 01 EEE 21 plakalı taım işçilerini taşıyan minibüs Yeniyurt kavşağından dönüş yaptığı sırada Dörtyol istikametinden Adana istikametine gitmekte olan 31 P 7740 plakalı Tır ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle devrilen çtır yol kenarında park halinde duran 2 kamyona daha çarptı.

Kazanın haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan 19 Tarım işçisi Dörtyol ve çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralıların 11’nin Türk vatandaşı 8’nin Suriye uyruklu oldukları belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler