Hamsik geleceği ile ilgili konuştu! "Bildiğim tek şey..."

Trabzonspor’un yıldız ismi Marek Hamsik Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

Hamsik geleceği ile ilgili konuştu! "Bildiğim tek şey..."

Trabzonspor'daki geleceği iel ilgili konuşan Hamsik, "Şuan bildiğim tek şey yaza kadar Trabzonspor’la bir kontratımın olduğunu bunu tamamlamak istiyorum" dedi.

Hamsik şunları söyledi;

"Benim için çok özel ve duygu dolu anlarım yaşandığı bir maç oldu. Ailem ve arkadaşlarım yanımdaydı. Asla unutamayacağım bir an oldu. Ara bizim için iyi olacak. Sezonun geri kalanına hazırlanmak için bizim için iyi olacak.

Geçen sene lige çok iyi bir başlangıç yapıp bunu devam ettirip sonuna kadar lider gitmiştik. Bu sena daha mücadeleci. Sadece inanmamız ve çalışmamız lazım. Bu fark kapanabilir. Geçen sene gibi olabilir.

Rakamlar zerinden konuştuğunuzda iyi olmadığını görüyorsunuz. En iyi savunma yapan takım şampiyon olur bizde bunun üzerinde çalışıp daha iyi hale getireceğiz.

GELECEĞİ İLE İLGİLİ KONUŞTU

Şuan bildiğim tek şey yaza kadar Trabzonspor’la bir kontratımın olduğunu bunu tamamlamak istiyorum. Yazın ailemle oturup neyin bizim için iyi olacağına bakacağız.

GEÇEN SENE TRABZONSPOR İLE BÜYÜK BİR TARİH YAZDIK

Geçen sene Trabzonspor ile büyük bir tarih yazdık. Takım için çok iyiydi. Bu başarılar geçen senede kaldı. Bu sene neler yapabiliriz buna bakmamız lazım. Üzerine koyarak geçen seneden daha iyisini yapabiliriz.

DÜNYA KUPASI

Dünya futbolundaki en önemli organizasyon. Bir seyirci olarak bende maçları takip ediyorum. Favorilerim Brezilya ve Arjantin. İyi takımlar olduğunu düşünüyorum ama asla bilemezsiniz. Çok büyük bir turnuva kimin kazanacağını bekleyip göreceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler