Hami: ''Niyet iyi, futbol değil!''

Futbol olarak iyi olmadıklarını dile getiren Mandıralı, "Ama sonuç olarak iyiydik. Türkiye gerçek kimliğini ortaya koyarsa orada rahatlıkla tur atlar. 1-0 önemli bir skor. Gol yemeden buradan gidiyoruz. Mutluyuz" dedi. Mandıralı, rakiplerinin "dişli" olma

Hami: ''Niyet iyi, futbol değil!''
Futbol olarak iyi olmadıklarını dile getiren Mandıralı, "Ama sonuç olarak iyiydik. Türkiye gerçek kimliğini ortaya koyarsa orada rahatlıkla tur atlar. 1-0 önemli bir skor. Gol yemeden buradan gidiyoruz. Mutluyuz" dedi.

Mandıralı, rakiplerinin "dişli" olmasının unutulmaması gerektiğini ifade ederek, "Belarus karşısında alınan 1-0'lık sonuç küçümsenmeyecek bir skordur. Maçta ileri uç oyuncuları yalnız kaldı ve yeteri kadar yardım alamadı. çok şey beklediğimiz futbolcularımızdan ise iyi bekleneni alamadık. Niyet olarak iyi, futbol olarak iyi değildik. Kazanmak güzel, bunun keyfini yaşamak istiyoruz. Oradaki maçta daha iyi oynayacağımıza inanıyoruz. Şampiyonaya katılmayı çok arzuluyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor