Hami Mandıralı: “Kopenhag’dan alacağımız var”

Trabzonspor’un eski futbolcusu Hami Mandıralı, Kopenhag maçı ile ilgili Haber61’e konuştu.

Hami Mandıralı: “Kopenhag’dan alacağımız var”

Trabzonspor’un eski oyuncusu ve Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Kopenhag maçı ile ilgili Haber61’e değerlendirmede bulunarak “Kopenhag’dan bir alacağımız var” dedi.

Bordo mavili forma ile çıktığı Kopenhag maçında penaltı kaçırdıklarını ve 90 artılarda gol yediklerini söyleyen Mandıralı, “Kopenhag’dan bir alacağımız var. İnşallah futbolcu arkadaşlarımız bunu alırlar. Ben orda oynadığım maçta penaltı kaçırmıştık. Trabzon’da 90 artılarda yemiştik golü. Kopenhag’a noel hediyesi diye bir başlık hatırlıyorum. Manniche diye bir oyuncuları vardı. Zor yürüyordu. Yaşlıydı. O atmıştı bize golü. Ben de diyorum ki Trabzonspor’un Kopenhag’dan alacağı var. İnşallah bu maç o maç olur. Turu geçecek gücü var bu kadronun. Ama sonuçta o Kopenhag ile bu Kopenhag bir değil. Daha güçlenmiştir. Ama ilk maçın orda olması, anlaşılabilir bir sonuçla tur geçilebilir. Çok zor gol yiyor bizim takım. Gol atma şansı daha fazla. Çünkü alternatifi bol. Ama biz de kaybedebiliriz.” İfadelerini kullandı.

Haber61 - Spor Servisi - Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor