Halkevi HES'i protesto etti

Meydan Parkı'nda Trabzon Halkevi üyesi bir grup ile birlikte basın açıklaması yapan Kutay, iktidarın politikalarını eleştirdi. Çalışan kesimin ağır ekonomik şartlar altında ezildiğini anlatan Kutay, bu ortamda elektrik, akaryakıt ve ulaşıma sürekli zam ya

Halkevi HES'i protesto etti
Meydan Parkı'nda Trabzon Halkevi üyesi bir grup ile birlikte basın açıklaması yapan Kutay, iktidarın politikalarını eleştirdi. Çalışan kesimin ağır ekonomik şartlar altında ezildiğini anlatan Kutay, bu ortamda elektrik, akaryakıt ve ulaşıma sürekli zam yapıldığını dile getirdi.

Hükümetin Karadeniz insanının taleplerini görmezden geldiğini iddia eden Sinan Kutay, "Karadeniz insanı artık fındığa umut bağlamaktan vazgeçti. Karadeniz insanına hiçbir şey vermeyenler bunlar yetmezmiş gibi elimizde olanları da birer birer alıyor.

Vadilerimizden akan Karadeniz'e can katan derelerimizi gözlerini kar hırsı bürümüş şirketlere satıyorlar. Bize sormadan derelerimizi satıyorlar. Birçok derenin önü HES'lerle kesilerek binlerce ağaç katledilecek. Bütün bunlar yapılırken bize hiçbir şey
sormuyorlar.

Halkevleri olarak bu politikalara karşı hesap sorma zamanıdır diyoruz" dedi.
Basın açıklamasının ardından slogan atan grup üyeleri olaysız dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel