Halk TV canlı yayın izle

Halk TV canlı yayınını buradan takip edebilirsiniz.

Canlı Yayının çalışmaması durumunda alttaki linklerden deneyiniz;

Halk TV Canlı Yayın Youtube Kanalı için tıklayın

Halk TV canlı yayın

HALK TV CANLI

Halk TV, Türkiye'de yayın yapan bir televizyon kanalıdır. 10 Ocak 2005 tarihinde Deniz Baykal'a yakın iş adamlarının girişimleriyle kurulmuştur. Ayrıca bu kanalla ilişkili bir de radyo istasyonu vardır. Her saat başı haber veren bir kanaldır.

Halk TV canlı yayınını kanalın kendi internet sitesi üzerinden kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

HALK TV HAKKINDA

Halk TV, Türkiye'de yayın yapan bir televizyon kanalıdır. 10 Ocak 2005 tarihinde Deniz Baykal'a yakın iş adamlarının girişimleriyle kurulmuştur. Ayrıca bu kanalla ilişkili bir de radyo istasyonu (Halk Radyo) vardır. Her saat başı haber veren bir kanaldır. 2016 yılında yayın yapan güncel programlarının listesi ise şu şekildedir; Analiz, Ekonomi Gündemi, Ekonomi Politik, Empati, Gündem Özel, Halk Arenası, İyilik Sağlık, Köyün Delisi, Maniki Dünya, Medya Mahallesi, Özgür İrade, Şimdiki Zaman, Siyaset Rüzgarı, Ceviz Kabuğu, Sol Şerit, Zamanın Ruhu.

Digiturk, D-Smart, Vodafone TV, Türksat 3A, Türksat 4A ve internet üzerinden izlenebilmektedir. Bir süre tivibu ve Turkcell TV+ üzerinden de yayınlarını yapmıştır.

Halk TV, 2020 yılının başında iş insanı Cafer Mahiroğlu tarafından satın alındı.

4 Ekim 2020'de HD yayına geçti.

Halk TV canlı yayın izle

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler