Şehit oğlunun ilk yaş gününü mezarına gelerek kutladı

10 Aylıkken şehit olan Bedirhan'ın ilk yaş günü mezarında kutlandı.

Şehit oğlunun ilk yaş gününü mezarına gelerek kutladı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde aracıyla seyir halindeyken PKK’lı teröristlerin yola önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu annesi Nurcan Karakaya (25) ile birlikte 10 aylıkken şehit olan Bedirhan Mustafa’nın ilk yaş gününde babası Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya mezarını ziyaret ederek oğlunun doğum gününü kutladı. Baba Karakaya, ”Oğlumun cennetteki ilk yaş günü kutlu olsun” dedi.

Hakkari Yüksekova’da 31 Temmuz günü otomobiliyle seyir halinde olan Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’nın eşi Nurcan Karakaya ve oğlu 10 aylık Bedirhan Mustafa, PKK’lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. Şehit anne ve bebeğinin cenazeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenin ardından Sivas’ın Şarkışla ilçesinde toprağa verildi. Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, bugün ailesiyle birlikte şehit oğlunun ilk yaş günü için mezarını ziyaret etti.

Yaşasaydı oğlunun 1 yaşına basacağını belirten Karakaya, Bedirhan Mustafa’nın mezarını balonlar ve çiçeklerle süsledi. Karakaya, oğlunun ev çok sevdiği oyuncaklar olan ayıcık ve kepçeyi de doğum günü hediyesi olarak mezarının üzerine bıraktı. Karakaya, eşi Nurcan ve oğlu Bedirhan Mustafa’ya yönelik şiirleri mezar tahtalarına astı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler