Acı haber! 1 polis şehit

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Özel Harekat Şubesi'nden 1 polis şehit oldu, 1 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Acı haber! 1 polis şehit

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Özel Harekat Şube'den 1 polis şehit oldu, 1 güvenlik görevlisi de yaralandı.
 

Şemdinli İlçesi'ne bağlı Altınsu Köyü'nde operasyonu sürdüren Jandarma ve Emniyet Özel Harekat Şube timleri ile PKK'lı teröristler arasında dün gece çatışma çıktı. Çıkan çatışmada bir polis şehit oldu, bir güvenlik görevlisi de yaralandı. PKK'lı teröristlere yönelik hava destekli operasyonlar sürüyor.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 1 polis memurunun şehit olduğu çatışma ile ilgili Hakkari Valiliği açıklama yaptı. Valilik açıklamasında şunlara yer verdi:

"6 Ağustos 2017 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Kilise Tepe Mevkii su deposu civarında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit olmuştur, 1 polis memuru ise hayati tehlikesi bulunmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı polis memurunun tedavisi sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesi'nde devam etmektedir. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmış olup, konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

POLİSİN ŞEHİT OLDUĞU HABERİ TAN AĞARIRKEN VERİLDİ
 
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi 25 yaşındaki Erhan Konuk'un, Adana'nın Pozantı İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Şehidin ilçe merkezinde oturan ailesine şehitlik haberi saat 04.30'da verildi. Eve giden Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ve İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Kılıç, annesi Nuray Konuk'a oğlunun şehitlik haberini verdi. Şehidin kamyon şoförü olan babası Fehmi Konuk ise acı haberi Afyonkarahisar yolunda aldı. Fehmi Konuk, buradan yanındaki muavini yardımı ile Adana'ya dönüşe geçti. Şehit  Erhan Konuk'un, Görkem Nur Ayaz ile sözlü olduğu, Kurban Bayramı'nda izinli gelip Pozantı'da nişan yapmayı planladığı belirtildi.

"HAYATIMIN EN ZOR ANLARINDAN BİRİ OLDU"

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Konuk aeliseni oğulları özel harekat polisi Erhan'ın şehit olduğu haberini verirken hayatının en zor anını yaşadığını söyledi.

Kaymakam Tengir, "Bu sabaha karşı meslek hayatımın en zor anlarından birini yaşadım. Ailemize bu haberi vermek çok zor oldu. Şehidimize Allahtan rahmet diliyorum" dedi. Şehidin cenazesinin, bugün yapılacak törenin ardından Pozantı'da toprağa verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler