Hainlerin biri daha yakalandı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, önceki gün Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu personelinin içerisinde bulunduğu servis otobüsüne Aziziye Mahallesi'nden geçişi sırasında saldırı düzenleyerek 5 kişiyi şehit e

Hainlerin biri daha yakalandı
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, önceki gün Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu personelinin içerisinde bulunduğu servis otobüsüne Aziziye Mahallesi'nden geçişi sırasında saldırı düzenleyerek 5 kişiyi şehit eden ve 18 kişiyi yaralayan teröristlere yardım ettiği belirlenen bir kişi gözaltına alındı.

Daha önce saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen 4 teröristten 3'ü ile olayla bağlantısı bulunduğu ifade edilen 2 kişi daha yakalanmıştı. Böylece olayla ilgili gözaltına alınanların sayısı 6'ya yükselirken, 6 kişinin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki sorgusu sürüyor.

Olayın planlayıcısı olduğu belirlenen ve bu saldırıyı gerçekleştirmek için örgüt kampından geldiği bildirilen Mehmet Şah Yildeniz'in yakalanması için başlatılan operasyonlar aralıksız devam ediyor.

Teröristlerin önceki gün polis servis otobüsüne yönelik düzenlediği bombalı ve silahlı saldırının ardından, olayın meydana geldiği Aziziye Mahallesi'nde polisin aldığı güvenlik önlemleri kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler