Hacısalihoğlu haber61'e konuştu

Hacısalihoğlu, radyospor'da çıkan “Yanal'ın arkasında değiliz” haberi  üzerine, haber61.net'e bir açıklama yaptı.Şuan gündemlerinde Ersun Yanal'ın görevine son verilmesi gibi bir konu olmadığını belirten Hacısalihoğlu,, “Bir hocanın arkasındayız demek, ho

Hacısalihoğlu haber61'e konuştu

Hacısalihoğlu, radyospor'da çıkan “Yanal'ın arkasında değiliz” haberi  üzerine, haber61.net'e bir açıklama yaptı.

Şuan gündemlerinde Ersun Yanal'ın görevine son verilmesi gibi bir konu olmadığını belirten Hacısalihoğlu,, “Bir hocanın arkasındayız demek, hocanın işi bitmiş, görevden alınma zamanı yakın olan kişiler için denilir. Böyle bir şey kesinlikle gündemimizde yok” dedi.

Ersun Yanal ile yola devam edeceklerini ifade eden Hacısalihoğlu, “Gündemimizde hoca değişikliği yok, böyle bir şey söz konusu değil. Ersun Yanal'ın arkasında değiliz demekle Yanal'ı desteklemeyeceğiz, anlamı çıkmamalı. Hocamızın şuan arkasında olmaya gerek yok, gündemimizde Ersun Yanal konusu yok” şeklinde konuştu.

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor