Yolcu mu taşıyorsun uyuşturucu mu ?

İzmir polisi, şüphe üzerine durdurdukları şehirler arası otobüste 181 kilo 131 gram esrar buldu. Zanlıların esrarın kokmaması için esrar arasına naftalin koyduğu öğrenildi.İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şubeleri ekipleri,

Yolcu mu taşıyorsun uyuşturucu mu ?

İzmir polisi, şüphe üzerine durdurdukları şehirler arası otobüste 181 kilo 131 gram esrar buldu. Zanlıların esrarın kokmaması için esrar arasına naftalin koyduğu öğrenildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şubeleri ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcılarına uyuşturucu madde sağlayan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik ortaklaşa sürdürdüğü çalışmada, şüphe üzerine şehirler arası çalışan bir otobüsü, Bornova girişinde durdurdu. Yapılan aramada, otobüsün bagajında, 181 kilo 131 gram esrar ile 11 cep telefonu ele geçirildi. Ayrıca zanlıların, esrarın kokmaması için bagaja naftalin koydukları öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem