Yıkandıktan sonra cenaze dirildi !

  Mısır’ın güneyindeki Luxor şehrine bağlı Naga el-Simman köyünde düzenlenen bir cenaze töreninde, ölen kişinin hala hayatta olduğu anlaşılınca ailesi neye uğradığını şaşırdı.Garson olarak çalıştığı iş yerinde geçirdiği kalp krizi sonucu nefes almadığı iç

Yıkandıktan sonra cenaze dirildi !

 

 

Mısır’ın güneyindeki Luxor şehrine bağlı Naga el-Simman köyünde düzenlenen bir cenaze töreninde, ölen kişinin hala hayatta olduğu anlaşılınca ailesi neye uğradığını şaşırdı.

Garson olarak çalıştığı iş yerinde geçirdiği kalp krizi sonucu nefes almadığı için öldüğü açıklanan 28 yaşındaki Hamdi Hafız el-Nubi isimli genç adam gömülmek üzere hazırlanıyordu.

Yıkama işlemi tamamlandıktan sonra ölüm kağıdını imzalayacak olan doktoru Nubi’nin bedeninin hala sıcak olduğunu farketti. Bunun üzerine hayati değerlerini de kontrol eden kadın doktor, Nubi’nin hala nefes aldığını anladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem