Yemek yarışmasında birinci olan Şükran Biroğlu oğluyla birlikte öldürüldü

İstanbul'da gerçekleşen olayda bir kişi annesi ve ağabeyini öldürdü

Yemek yarışmasında birinci olan Şükran Biroğlu oğluyla birlikte öldürüldü

İstanbul Eyüpsultan'da Uğur Biroğlu, annesi Şükran Biroğlu (70) ve ağabeyi Mesut Biroğlu'nu (50) ellerini bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdü. Polisi arayarak ihbarda bulunan Uğur Biroğlu, gözaltına alındı. Öte yandan Şükran Biroğlu'nun 2 yıl önce bir yemek programına katılarak birinci olduğu belirtildi.

Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Uğur Biroğul, ağabeyi Mesut Biroğlu (50) ve annesi Şükran Biroğlu'nun (70) ellerini bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdü. Uğur Biroğul, bir süre bekledikten sonra kendisi polise ihbarda bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, polisler saldırganı gözaltına aldı.

Şükran Biroğlu

Yapılan incelemenin ardından anne ve oğlunun cesetleri otopsi yapılmak üzere tıp morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen kız kardeşi ise gözyaşları içinde feryat etti. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Öte yandan Şükran Biroğlu'nun 2 yıl önce bir yemek programına katılarak birinci olduğu belirtildi

Aynı apartmanda oturan bir komşuları, "Kapı komşumuz, yalnız, iyi insanlardı. Cinayeti işleyen herhalde kardeşleri, uyuşturucu bağımlısıydı, uyuşturucu içiyordu. Bunun etkisi altında yapmış olabilir ama diğer insanlar dünya iyisi insanlardı. Zararları olmayan, sessiz sedasız insanlardı, vefat eden selam vermeden geçmeyen bir adamdı. Onlar kendi aralarında hırgür yapıyordu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler