Yaklaşık 70 öğrenci zehirlendi !

Muradiye'de, taşımalı eğitim yapan 950 öğrenci mevcutlu ilköğretim okulunda öğlen yemeğinden sonra saat 14.30 sıralarında birçok öğrenci, 'karın ağrısı ve baş dönmesi' şikayetiyle okul idaresine başvurdu. Okul yönetimi, aynı rahatsızlık şikayetiyle gelen

Yaklaşık 70 öğrenci zehirlendi !

Muradiye'de, taşımalı eğitim yapan 950 öğrenci mevcutlu ilköğretim okulunda öğlen yemeğinden sonra saat 14.30 sıralarında birçok öğrenci, 'karın ağrısı ve baş dönmesi' şikayetiyle okul idaresine başvurdu. Okul yönetimi, aynı rahatsızlık şikayetiyle gelen 70 öğrenciyi zehirlenme ihtimaline karşın Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürdü. Doktorların yaptığı ilk müdahalenin ardından müşahede altında tutulan öğrencilerden 8'i Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedbir amaçlı gözetim altında tutulduğu belirtildi.

509 öğrenci de tedbir amaçlı tıbbı kontrolden geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler