Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Venüs Aslan burcunda retro 29-06-2015

Zodyak’ da sanat, sahne, zenginlik, abartı ve gösterişi temsil eden Aslan burcunda 9 Ekim’ e kadar kalacak olan Venüs. 25 Temmuz 9 Eylül tarihleri arasında geri harekete geçecek. Retrolar hayatımızdaki tekrarı yeniden düzenlemeleri ve önceden ihmal ettiğimiz konuları önümüze getirir.

Venüs’ün geri gitmesi bitmiş veya ertelediğimiz evliliğimizi ve önemli organizasyonların da hayatımıza yeniden giriş zamanlarını göstermektedir. Yaklaşık dört ay sürecek Aslan burcu seyahati, Finansal konuda ki alacaklarımız içinde de fırsatlar getirecektir. 3-7 Ağustos tarihleri arasında Venüs’ün Satürn’le kare açıda kalıyor olması yüksek beklentiler içinde olmamanın yerinde olacağı vurgusunu taşıyor. Venüs’e yönelik konularla ilgili planınız varsa bunları Temmuz’un 12 sinden önce tamamlamanızda fayda var.

KOÇ VE YÜKSELAN KOÇLAR: Venüs gerilemesi ile birlikte Aşk, çocuklar ve hobilerinizle ilgili konularda yavaşlama başladığını göreceksiniz, eski aşkınızla karşılaşabilirsiniz. İstenmeyen gebeliklere dikkat. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için problemli bir süreç içindesiniz, keyfi anlamda harcamalar yapayabilirsiniz eğer süren bir birlikteliğiniz varsa 3-7 ağustos tarihleri arasında çıkacak olan sorunlara dikkat ediniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Venüs 9 Ekim’e kadar sizin 4. Evinizde kalacak. Dekorasyon taşınma gibi değişiklikleri düşünüyorsanız bunları 9 Ağustos tarihinden sonraya bırakabilirsiniz. Çünkü istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Retro dönemi, aile içerisinde eskiye ait konuları tekrar gündeme getirebilir, sizi üzecek konular içerisinde kalabilirsiniz. Ev almak/ satmak gibi planınız varsa ve çok aciliyeti yoksa 9 Eylül sonrasına ertelemeniz sizin açınızdan iyi olacak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Venüs gerilerken, kardeşleriniz, yolculuklar ve yazışmalarla ilgili konularda karışıklıklar yaşamanıza sebep olabilir. Eğer seyahate çıkacaksanız eşyalarınıza sahip çıkın kaybedebilirsiniz. Önceden kaçırdığınız anlaşmaları bu retroyla yakalamanız mümkün 3-7 ağustos tarihleri arasında iletişimle ilgili sorunlara dikkat.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Venüs gerilemesi sizi finansal konularda etkileyecek. Maddi konularda harcamalara dikkat etmeniz gereken süre içerisindesiniz. Eskiden kaybettiğiniz kıymetli eşyanızı ya da alacaklarınıza bu retro sayesinde kavuşabilirsiniz. İleriye yönelik projelerinizi tekrar gözden geçirme zamanı. 3-7 ağustos tarihlerinde sıkışıklıklara dikkat.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Venüs burcunuzda geri hareket edecek. Fiziki görünümünüzü değiştirecek operasyonlardan uzak durun bu dönemde kilo alabilirsiniz. Eski bir ilişkinin tekrar hayatınıza girmesi beklenilebilir. Kozmetikten kaynaklanan alerjilere dikkat. Kadın hastalıkları ile ilgili problemleri olanlar bu retro süresince istenilen tedavi sonucuna ulaşabilirler.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Venüs gerilemesi size orijinal fikirler getirecek. Yaratıcılık yönünden benzeri olmayan eserler çıkarabilirsiniz. Sağlığa dikkat, bu dönemde kuruntular, kuşkular, paranoyalar sizi sarabilir. Keyfiyet veren bağımlılıklara yönelebilirsiniz. Bu retro sayesinde banka hesaplarınızda yeniden düzenlemeler yapacağınız iyi bir dönem.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Arkadaşlar, sosyal ilişkiler ve grup aktiviteleri yönünden zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Venüs’ün geri harekette olması uzun süredir görmediğiniz arkadaşınızla, dostlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak. İşten gelen gelirinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Projelerinizi yeniden gözden geçirme zamanı. Özellikle ortak gelirlerde eksiklerin nerede olduğunu daha net göreceksiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: İş ve kariyerle ilgili konularda gecikmeler ve engellenmelerle karşılaşabilirsiniz. Eskiden iş başvurusu yaptığınız yerden cevap alabilirsiniz. Hedefleriniz konusunda ihmal ettiğiniz konular tekrar önünüze gelecek gözden geçirirken ayrıntılara dikkat.3-7 ağustos tarihleri arasında ki iş ile ilgili girişimlerden istediğiniz sonuçlar çıkmayabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Akademik kariyer, Eğitim yayıncılık ve büyük ticaret kuruluşlarında işiniz varsa aksaklıklara neden olabilecek konularla karşılaşabilirsiniz. Akrabalarınızla ilgili gizli kalmış şeyler açığa çıkabilir. İleriye yönelik projeleri gözden geçirirken detaylara dikkat ediniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Özellikle başkalarına ait parasal konular, miraslar ödemeler konusunda etkisini gösterecek olan Venüs Aslan retrosu alacaklarınızı geri tahsil etmeniz için iyi bir fırsat olacak. Ödemediğiniz faturalara ve taksitlere dikkat, alacaklarınız kapınızı çalabilir. Eğer kredi çekmeniz gerekiyorsa 3-7 Ağustos tarihleri arasında size ödemelerde problem çıkartabilir dikkat.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Mevcut olan evliliğiniz partner ve ortağınızla ilgili yanlış anlaşmalar olabilir, varsa davalarınızla ilgili konularda ki eksiklikler önünüze gelecektir. Eğer yeni bir anlaşma yapacaksanız 3-7 Ağustos sonrası gündeme taşıyınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Sağlıkla ilgili konularda dikkat etmeniz gereken dönemlerden geçiyorsunuz. Spor veya diyete başlayacaksanız dikkatli olunuz, daha yavaş zayıflayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde aksilikler yaşayabilirsiniz. Daha önce kaybettiğiniz ev hayvanlarınız size tekrar geri dönüp geri gelebilir. İş yerinden kadınlarla ilgili zorlanmalar olabilir sınırlarınızı koyunuz.

Şartlarınız ne olursa olsun doğru olun doğru kalın Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.