Vatan Şaşmaz'a son veda

Beşiktaş'ta 27 Ağustos Pazar akşamı lüks bir otelin 10'uncu katında Filiz Aker tarafından tabancayla öldürülen Vatan Şaşmaz son yolcuğunu uğurlandı.

Vatan Şaşmaz'a son veda

Vatan Şaşmaz'ın ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri, Beşiktaş'ta otel odasında korkunç bir cinayete kurban giden ünlü sunucuya son görevlerini yerine getirmek için bir araya geldiler. 

Sırtından 4 kurşunla vurularak öldürülen ünlü sunucunun cenazesi namazın kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii'ne götürüldü. Şaşmaz'ın cenazesi burada öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

EŞİ VE ANNESİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Güzeltepe Birlik Camii'nin avlusu namaza yaklaşık bir saat kala dolmaya başladı. Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı’nın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Anne Şaşmaz ile eşi Adalı, burada bir sandalyede otururken gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Oldukça bitkin olan Yasemin Şaşmaz'ın kayınvalidesi Safiye Şaşmaz ile el ele tutuşarak töreni beklediği görüldü.
Vatan Şaşmaz'a son veda

"BEBEĞİN CİNSİYETİ ERKEKTİ"

Melike Öcalan, cenaze töreninde yakın arkadaşı Vatan Şaşmaz'la ilgili konuştu. 37 yaşındaki sunucu ve oyuncu "Çok çalışkan, ailesine bağlıydı. Eşini çok sevdiğini biliyorum. Son dönemlerde yaptığımız konuşmalara göre bebek istediğini biliyorum. Doğru ve iyi bir evliliği vardı. Bebeğinin cinsiyeti erkekti. Bu konuşmayı yapmak benim için çok zor. Bir otel odasında her şey göründüğü gibi olmayabilir. Bu insan tanınmış biri. Eşini, ailesini ve doğacak bebeğini korumak için tabii ki ortada bir yerde görüşemez. Mutlaka iyi niyetiyle, korumak için gitmiştir. Tüm Türkiye'nin başısağolsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler