Vali Ustaoğlu ve Hacısalihoğlu'ndan Batum çıkarması

Trabzon Valisi ismail Ustaoğlu ve TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, Gürcistan’da temaslarda bulundu.

Vali Ustaoğlu ve Hacısalihoğlu'ndan Batum çıkarması

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile birlikte Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti'nde çeşitli temaslarda bulundu.

Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon valisi İsmail Ustaoğlu, Artvin Valisi Yılmaz Doruk ve Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez'le birlikte Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Makbule Koçak ve Gürcistan Anayasa Mahkemesi Başkanı Zaza Tavadze'yi ziyaret ederek bir süre görüştü.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ayrıca Acara Özerk Cumhuriyeti Kobuleti Belediyesi'ni de ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mirian Katamadze ile bir araya geldi. Heyet, daha sonra Kobuleti Müzesi'ni de gezdi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, komşu iki ülkenin şehirlerinin yakınlaşması için bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çekerek, "Sayın Valimizle birlikte Acaristan'daki temaslarımız ilişkilerimizin sağlıklı şekilde devam etmesi açısından çok önemli" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler