Vali Ustaoğlu'ndan 112 Merkerzine ziyaret

Vali Ustaoğlu'ndan 112 Acil Çağrı Merkezi, GAMER ve Özel Eğitim İş Merkezi'ne ziyaret.

Vali Ustaoğlu'ndan 112 Merkerzine ziyaret

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Yomra İlçesinde inşaatı devam eden 112 Acil Çağrı Merkezi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Vali Ustaoğlu Yomra ilçesi Çınarlı mahallesinde yapımı süren, 112 Acil Çağrı Merkezi ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) hizmet binasında incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Acil Çağrı Merkezi ile GAMER'in 24 saat esasına göre çalıştığını ifade eden Vali Ustaoğlu "Valiliğimizce il genelinde hizmet veren tüm kurumlarımız Acil Çağrıları çağrı merkezinde acil yardım hizmeti sunan kurumlara yönlendirerek kurumlar arasında işbirliğini ve koordinasyonun daha hızlı ve etkin sağlayacaklar. Güvenli ülke güvenli toplum için etkin koordinasyon vizyonuyla hareket eden Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezimiz (GAMER) de acil durumlarda güvenlik hizmetlerinin etkin biçimde yürütülmesini amaçlıyor." şeklinde konuştu.

Vali Ustaoğlu daha sonra Vilayetler Birliği Özel Eğitim İş Merkezi'ni ziyaret ederek burada özel eğitim gören çocuklarla yakından ilgilendi, yetkililerle toplantı yaparak eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Ustaoğlu'ndan 112 Merkerzine ziyaret

Vali Ustaoğlu'ndan 112 Merkerzine ziyaret

Vali Ustaoğlu'ndan 112 Merkerzine ziyaret


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem