Uzman Çavuştan intihar girişimi !

 Muğla'nın Ula İlçesi'nde yaşayan ve kent merkezine alışverişe gelen Jandarma Uzman Çavuş Y.A., ailevi nedenlerden dolayı eşiyle tartıştıktan sonra 3 yaşındaki kızının gözü önünde beylik tabancasıyla karnına ateş edip canına kıymak istedi.Muğla'nın Ula İl

Uzman Çavuştan intihar girişimi !

 

Muğla'nın Ula İlçesi'nde yaşayan ve kent merkezine alışverişe gelen Jandarma Uzman Çavuş Y.A., ailevi nedenlerden dolayı eşiyle tartıştıktan sonra 3 yaşındaki kızının gözü önünde beylik tabancasıyla karnına ateş edip canına kıymak istedi.

Muğla'nın Ula İlçesi'nde yaşayan ve kent merkezine alışverişe gelen Jandarma Uzman Çavuş Y.A., ailevi nedenlerden dolayı eşiyle tartıştıktan sonra 3 yaşındaki kızının gözü önünde beylik tabancasıyla karnına ateş edip canına kıymak istedi. Yaralanan Y.A., hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı.

Olay, Uğur Mumcu Bulvarı'nda bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Ula İlçesi'nde yaşayan ve Ula İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş 43 yaşındaki Y.A., 30 yaşındaki eşi F.A. ve 3 yaşındaki kızı N.A.'yı da yanına alıp 31 UR 611 plakalı otomobille alışveriş yapmak için kent merkezine gelmek üzere yola çıktı. Yolda, Y.A. ile eşi F.A. ailevi nedenlerden dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyüp çiftin birbirine hakaret etmesi üzerine öfkelenen Uzman Çavuş Y.A., otomobili caddede yol kenarına çekti ve yanındaki beylik tabancasını çıkartıp kendi karnına ateş etti. Kızı ve eşinin gözü önünde canına kıymak isteyen Y.A. yaralanırken, silah sesini duyanlar otomobilin yanına koştu. Çevredekiler, Y.A.'nın yaralı olduğunu görünce, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri Y.A.'yı ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Y.A.'nın kızı ve eşi olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem