Ünlü oyuncuyu yıkan haber !

'Yılanların Öcü" dizisinde oynayan Korel Cezayirli, babası Mehmet Enis Cezayirlioğlu'yu kaybetti.Dizi ve tiyatro oyuncusu Korel Cezayirli, bayram günü aldığı acı haberle yıkıldı. Edinilen bilgiye göre, sanatçının babası Mehmet Enis Cezayirlioğlu (64), eşi

Ünlü oyuncuyu yıkan haber !

'Yılanların Öcü" dizisinde oynayan Korel Cezayirli, babası Mehmet Enis Cezayirlioğlu'yu kaybetti.

Dizi ve tiyatro oyuncusu Korel Cezayirli, bayram günü aldığı acı haberle yıkıldı. Edinilen bilgiye göre, sanatçının babası Mehmet Enis Cezayirlioğlu (64), eşi Sevgi Şenel Cezayirlioğlu ile birlikte Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Datça'ya geldi. Bayramın ikinci günü tekne ile günübirlik mavi tura çıkan çift, bir koyda verilen molada yüzmek için denize atladı. Mehmet Enis Cezayirlioğlu bir süre yüzdükten sonra tekneye çıkmak istedi. Merdivenlerden tırmandığı sırada aniden fenalaşan Cezayirlioğlu, olduğu yere yığıldı. Teknede gezi amacıyla bulunan 2 doktor, Cezayirlioğlu'na ilk müdahaleyi yaptı. Ancak Cezayrlioğlu, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mehmet Enis Cezayirlioğlu'nun cenazesi jandarma ve savcı işlemlerinin ardından kesin ölüm raporu için Denizli Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Babasının ölüm haberini alarak yıkılan oyuncu Korel Cezayirli, cenazeyi Adli Tıptan almak için Denizli'ye geldi. Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Mehmet Enis Cezayirlioğlu'nun, Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Tanıtım Koordinatörlüğü kurucularından olduğu öğrenildi.

OYUNCU KOREL CEZAYİRLİ KİMDİR

Fox Tv'de yayınlanan Günahkar, Karadağlar ve Show TV'nin fenomen dizisi "Yılanların Öcü'nün yeni sezon bölümlerinde Kenan karakteriyle rol alan Korel Cezayirli, 1976 Ankara'da doğdu. Cezayirli, 2000 yılında konservatuvardan mezun oldu. Aynı yıl Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sınavını kazanan sanatçı, Eskişehir Şehir Tiyatroları'nın kurucu-oyuncusu olarak göreve başladı. 2005 yılında Şehir Tiyatroları bünyesinde Geleneksel Türk Tiyatrosu Birimi'ni kurarak, Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun canlandırılması, geliştirilmesi ve Çağdaş Türk Tiyatrosu Kuramı çalışmalarını başlattı. 2006 yılında Tolga Özeçel'le birlikte Tiyatro Gazetesi'ni kurdu. Halen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde çalışmalarına devam etmektedir. Dedesi Vedi Cezayirli, Devlet Tiyatrolarının ilk dönem sanatçılarından olup, Adana Şehir Tiyatrolarının da kurucusudur. Ankara'daki ilk film stüdyosu Cezayirli Film'i kurmuştur.

Ünlü oyuncuyu yıkan haber !

Ünlü oyuncuyu yıkan haber !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler