Ünlü Mankenden Baykal'a destek

Ünlü manken Tuğba Özay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'ın çarşaflı bayanlara parti rozeti takmasıyla ilgili olarak, "Baykal'ın yaptığını doğru buluyorum" dedi.

Ünlü Mankenden Baykal'a destek

 Özay, Türkiye'nin bu yöndeki gerçeğinin inkar edilemeyeceğini belirterek, "Türkiye'de bir çok etnik grup var, bir çok inanç var. Herkesi kucaklamak gerekir. Açık olmuş, kapalı olmuş önemli değil. Önemli olan insan ve aynı noktada buluşabilmek.


Çelişki ve çatışma çıkarmak çok kolay. Yeter ki onları körüklemeyelim. İşte Atatürk din ve devlet işlerini bu yüzden birbirinden ayırdı. İnsanları, inanç ve yaşam şekilleri nedeniyle dışlayamazsınız. Ben Deniz Baykal'ın yaptığını doğru buluyorum. Çünkü herkesi kucaklamak gerekir" diye konuştu.

“Hepimiz Emperyalizme karşıyız”
Ünlü manken, eskiye oranla bir takım kavramların değiştiğini, bugün herkesin dilinde artık bir demokrasi olduğunu söyledi. Milliyetçiliğin de herkesin dilinde olduğunun altını çizen Tuğba Özay, "Solcu da, sağcı da 'milliyetçiyim' diyor. Geçmişte sağ, sol çatışmaları olmuş. Halbuki bu topraklarda hepimiz kardeşiz. Hepimiz emperyalizme karşıyız. Dış güçlere karşı birlik olmalıyız. Sağcısı da, solcusu da, türbanlısı da, türbansızı da kardeşçe yaşamalı" ifadelerini kullandı.

“Başbakan olacağım”
Özay açıklamalarının sonunda, "Ben de Helin Avşar gibi başbakan olacağım" diyerek güldü.


Ünlü manken ayrıca, 15 şarkıdan oluşan bir albüm hazırlığı yaptığını, şarkılardan 2'sinin sözlerinin babasına ait olduğunu da açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem