Ülkücüleri kızdıracak sözler !

Başbakan Erdoğan, kendisini uydurduğu hikayeleriyle ünlü 'Teyyo Pehlivan'a benzeten MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye, "Asıl Teyyo Pehlivan sensin" dedi. Erdoğan, "Şimdi buradan dün bizi Teyyo Pehlivan'a benzetmiş. Teyyo Pehlivan sensin ya. Çünkü bugüne kadar

Ülkücüleri kızdıracak sözler !
Başbakan Erdoğan, kendisini uydurduğu hikayeleriyle ünlü 'Teyyo Pehlivan'a benzeten MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye, "Asıl Teyyo Pehlivan sensin" dedi.
 
Erdoğan, "Şimdi buradan dün bizi Teyyo Pehlivan'a benzetmiş. Teyyo Pehlivan sensin ya. Çünkü bugüne kadar girdiğin hiçbir müsabakadan netice alamadın. Yenildin yenildin. Asıl Teyyo Pehlivan sensin. Hikayeyi yanlış anlatmışlar sana maalesef" dedi.
 
Mitinge katılanlara "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' diye tekrarlatan Erdoğan, daha sonra "İşte Türkiye" dedi. Bayrak kampanyasının devam etmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, hilal ve yıldız dışında bayrakta hiçbir şeyin bulunmamasının altını çizdi. Erdoğan, "Ama üç hilali de açarız diyorsanız o da Osmanlınındır. Onunla da gurur duyarız" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem