Üç dönem kuralı kalkıyor mu ?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde yerel medya temsilcileriyle buluşmasında kapalı kapalar ardında da önemli mesajlar verdi. AK Parti’deki 3 dönem kuralıyla ilgili olarak Başbakan Erdoğan, kuralın değişmesi için partililerden talep

Üç dönem kuralı kalkıyor mu ?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde yerel medya temsilcileriyle buluşmasında kapalı kapalar ardında da önemli mesajlar verdi. AK Parti’deki 3 dönem kuralıyla ilgili olarak Başbakan Erdoğan, kuralın değişmesi için partililerden talep gelmesi halinde bunu genel kurula götürebileceklerini söyledi. Kendi kişisel fikrini ise ‘1 dönem görev, 1 dönem dinlenme’ olarak açıklayan Başbakan Erdoğan, “Koltuğumuza yapışmadık” dedi.

Ankara 11. İdare Mahkemesi’nin Söğütözü’ndeki yeni Başbakanlık Binası’nın yapımı için verdiği durdurma kararını da değerlendiren Başbakan Erdoğan, verilen kararı eleştirdi. Hukuksuz olarak hiçbir şey yapmadıklarını vurgulayan Başbakan Erdoğanın, binanın açılışını Nisan veya Mayıs ayında gerçekleştireceklerini belirterek, “Binanın açılışını da yapacağım, içine de girip oturacağım” dediği öğrenildi.

“KAÇAK ÖĞRETMEN ÇALIŞTIRIYORLAR”

17 Aralık operasyonundan sonra yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Başbakan Erdoğan, paralel yapının dershanelerinde çalışan binlerce öğretmenin formasyonunun olmadığının altını çizerek, “Kaçak öğretmen çalıştırıyorlar” diye konuştu.

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarını da değerlendiren Başbakan Erdoğan, konuşmasında, “Bu Tayyip Erdoğan haram yiyenin gırtlağına yapışır. Ben Hacı Ahmet’in oğluyum. Haram yemedik, yedirmeyiz” ifadelerini kullandı.

Başbakan Erdoğan’ın Tekirdağ mitinginde merhum annesiyle ilgili gaf yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da sert açıklamalarda bulunduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem