Tuvalete gitti, 400 bin lira çalındı !

Edinilen bilgiye göre, 06 FL 95 61 plakalı banka aracının şoförü Ümit B, güvenlik görevlisi Mustafa T. ve memur Yakuphan A, ATM'lere para koymak için yola çıktı. Banka ekibi Yunuseli meydanındaki ATM'ye gitti. Güvenlikçi ile memur ATM haznesine para koyar

Tuvalete gitti, 400 bin lira çalındı !

Edinilen bilgiye göre, 06 FL 95 61 plakalı banka aracının şoförü Ümit B, güvenlik görevlisi Mustafa T. ve memur Yakuphan A, ATM'lere para koymak için yola çıktı. Banka ekibi Yunuseli meydanındaki ATM'ye gitti. Güvenlikçi ile memur ATM haznesine para koyarken, araçta kalan şoför Ümit B. ise tuvalete gitti. Şoförün aracın kapısını kilitlemeyi unuttuğu ileri sürüldü. O esnada araçta bulunan ve içi para dolan çantalardan biri çalındı. İçinde 400 bin lira olan çantanın birini alan kimliği meçhul kişi ya da kişiler kayıplara karıştı.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye intikal eden emniyet ekipleri soyguncu ya da soyguncuların peşine düştü. Aracın kendi kendini kilitleme özelliği olduğu, ancak kapılarda zorlama olmadığı belirtildi. Polis arabadan parmak izi alırken, aracın bulunduğu yerde güvenlik kamerası olmadığı öğrenildi. Görevlilerin ifadesine başvuran polisin olayla alakalı tahkikatı çok yönlü olarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem