Türkiye şehidini uğurladı

Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Er Zeynel Kapucu'nun (21), Muğla'nın Milas ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenaze törenine, Millî

Türkiye şehidini uğurladı

Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Er Zeynel Kapucu'nun (21), Muğla'nın Milas ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenaze törenine, Millî Savunma Bakanı Vecdi Gönül de katıldı.

Şehit babası Ümmet Kapucu'nun yanına oturarak başsağlığı diledi. Oğlunun tabutuna sarılarak ağlayan şehit annesi Fatime Kapucu ise, "İki evladım daha var. Bu vatana feda olsun." dedi.

Kaypak köyü yakınlarında, önceki gün güvenlik güçlerinin geçişi sırasında yola döşenen mayının patlatılmasının ardından çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesi'nde sabaha karşı şehit olan Zeynel Kapucu için Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı'ndabir tören düzenlendi. Kapucu'nun nâşı, daha sonra askerî uçakla Milas'a getirildi. Cenaze evine getirildiğinde gözyaşları sel oldu. Acılı aileyi ziyaret eden Bakan Gönül, şehit babası Ümmet Kapucu'nun yanına oturdu ve teselli etmeye çalıştı. Şehit erin cenazesi, Fatih İlköğretim Okulu bahçesinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Yeni Mezarlık'ta defnedildi.

Okuldaki törene Bakan Vecdi Gönül, Muğla Valisi Fatih Şahin, İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Fevzi Kurşun, Milas Kaymakam Vekili Feridun Cemal Özdemir, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İl Müftüsü Mustafa Kaya, bölge milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem