Türkiye'den 7 ülkeye uçuş yasağı mı geldi? Flaş iddiaya resmi açıklama geldi

Türkiye'den 7 ülkeye girişin yasaklandığı iddialarına yanıt geldi.

Türkiye'den 7 ülkeye uçuş yasağı mı geldi? Flaş iddiaya resmi açıklama geldi

Dünyayı etkisi altına alan Omicron varyantı nedeniyle Hollanda, Hırvatistan, İspanya, İzlanda, İsviçre, İtalya ve Lüksemburg'un Türk yolcuları kabul etmeyeceği iddia edilmişti. Bu haberin ardından THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından açıklama yaparak söz konusu iddiayı yalanladı.

Bugün  servis edilen, "Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) Kovid-19 Tedbirleri Kapsamında Ülkelere Giriş Tablosunu güncelledi" haberine Thy'den yalanlama geldi.

7 ÜLKEYE GİRİŞİN YASAKLANDIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Haberde, Omicron varyantı nedeniyle alınan karar doğrultusunda Hollanda, Hırvatistan, İspanya, İzlanda, İsviçre, İtalya, Lüksemburg'a Türk yolcuların kabul edilmeyeceği iddia edilmişti.

THY GENEL MÜDÜRÜ: GİRİŞ YASAĞI GETİRİLMEMİŞTİR

Bu iddiaların ardından THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada söz konusu iddiayı yalanladı. Ekşi, "Türk vatandaşlarına Omicron sebebi ile herhangi bir ülke tarafından bize ulaşan bir giriş yasağı Getirilmemiştir. Yolcularımızın seyahatlerini planlarken ve uçuş öncesi Web sitemizi takip etmelerinde fayda vardır." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler