Turizmciler Bakan'la bir araya geldi - Çavga sevindirici gelişmeyi açıkladı

TİSAD Başkanı Çavga bakan ile yaptıkları toplantıdaki sevindirici gelişmeyi açıkladı.

Turizmciler Bakan'la bir araya geldi - Çavga sevindirici gelişmeyi açıkladı

Haber61 - Haber Servisi - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmci sivil toplum dernek başkanları ile 1618 sayılı yasada TÜRSAB ile hem fikir olmadığı maddeleri görüştü.

Bakan Ersoy’un çağrısıyla toplantıya katılan dernek TİSAD, TURSAD, TUSAD, OTSAD, HURSAD, UBSAD, SAYD başkanlarına, 23. Dönem TÜRSAB yönetimi tarafından kendilerine gönderilen ve 1618 sayılı seyahat acentaları kanunda değiştirilmesini istedikleri maddelerden bazıları için görüş istedi.

Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acentaları Derneği (TİSAD) Başkanı Murat Çavga, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada "Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Ersoy, bünyesinde seyahat acentası bulunduran STK’lara ev sahipliği yaptı. Seyahat acentaları kanununun yeniden düzenlenmesi hakkında bilgilendirilmenin yapıldığı toplantıya üyelerimiz Davut Haşimoğlu ve Irfan Karsli ile birlikte katıldık. 1618 sayılı kanunun düzenlenmesi ile ilgili görüşlerimizi sunduğumuz toplantıda, Bakanımızın “Türkiye’de turizm sektörünün kanayan yarası olan komisyonculuğa(hanutçuluk) savaş açacağız” sözü sevindirici bir gelişme oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem