Trup'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması geldi

Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması! 'Birinci sınıf satranç oyuncusu...'

Trup'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması geldi

ABD Başkan adayı Joe Biden'ın skandal Türkiye açıklamalarının ardından ABD Başkanı Donald Trump'tan çarpıcı açıklamalar geldi. Edinilen son dakika habere göre; Trump Fox News canlı yayınında "Erdoğan gibi birinci sınıf satranç oyuncusu olan yabancı liderlerden dolayı onlarla baş edecek, zihinsel olarak sıhhatli olmayan bir başkana sahip olamayız" dedi.

Edinilen son dakika habere göre; Fox News canlı yayına katılan ABD Başkanı Donald Trump, kasımdaki seçimlerdeki rakibi Demokrat Partili Joe Biden hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Trump, biden'ın skandal açıklamalarına ilişkin göndermede bulunarak "Erdoğan gibi birinci sınıf satranç oyuncusu olan yabancı liderlerden dolayı onlarla baş edecek, zihinsel olarak sıhhatli olmayan bir başkana sahip olamayız" dedi.

"ERDOĞAN GİBİ BİRİNCİ SINIF BİR SATRANÇ OYUNCUSU..."

Biden'ın göreve uygun olmadığını savunan Trump, "Erdoğan gibi birinci sınıf satranç oyuncusu olan yabancı liderlerden dolayı onlarla baş edecek, zihinsel olarak sıhhatli olmayan bir başkana sahip olamayız" dedi.

Sözlerine devam eden ABD Başkanı, "Ülkelerin liderleri beni arıyor, benden Erdoğan ile konuşmamı istiyorlar. 'Bir tek seni dinliyor' diyorlar. Bu ABD yüzünden mi? Hayır. 'Senin yüzünden'. 'Tek dinleyeceği kişi sensin'. 'Onunla anlaşabiliyorsun' ki bu doğru" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler