Trabzonspor'un ilgilendiği isimden mesaj!

Trabzonspor'un ilgilendiği futbolcu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un ilgilendiği isimden mesaj!
Trabzonspor'un ilgilendiği Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan, A Milli takımın Kosova ile yapacağı karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında Türkiye'ye transferi konusunda sorulan bir soru üzerine "Türkiye'de oynamak bir hayal benim için. Hayat bu, belli olmaz" diyerek yeşil ışık yaktı.

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda yarın Kosova ile karşılaşacak Türkiye A Milli Takım oyuncuları Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu ve Cengiz Ünder, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile birlikte düzenlenen basın toplantısına katıldı. Almanya'da Fortuna Düsseldorf'da forma giyen Kaan Ayhan, kendini orta sahada iyi gördüğünü söyledi. Teknik direktörün kendisini nerede oynatırsa o bölgede oynayabileceğini belirten Ayhan, sağ bekte de oynayabildiğini kaydetti.

En iyi şekilde oynamaya çalıştığını anlatan Ayhan, bir gazetecinin 'Türkiye'de oynamak ister misin?' sorusuna, yanında oturan Fatih Terim'in suflesiyle, "Türkiye'de oynamak bir hayal benim için, hayat bu belli olmaz" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler