Trabzonspor'dan Talanov'a taziye ziyareti!

Trabzonspor hayatını kaybeden Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov için Rusya Trabzon Başkonsolosu Dmitry Talanov’u ziyaret etti.

Trabzonspor'dan Talanov'a taziye ziyareti!

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle Rusya Trabzon Başkonsolosu Dmitry Talanov’a taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretine Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen ve Genel Müdür Yardımcısı Osman Aydın da katıldı.

Rus Büyükelçi için konsoloslukta oluşturulan taziye defterini imzalayan Asbaşkan Ahmet Çubukçu, konsolos nezdinde tüm Rus halkına başsağlığı dileklerini iletti.

Rusya Büyükelçisinin öldürülmesini şiddetle kınadıklarını ifade eden Asbaşkan Ahmet Çubukçu, şunları söyledi:

“Öncelikle büyükelçi Andrey Karlov’a yönelik hain ve alçak suikast nedeniyle başımız sağ olsun. Acımız ortaktır. Bu suikastı gerçekleştiren terörist ve arkasındaki odaklar, Türkiye ile Rusya’nın dostluğunu hedef almıştır. Bu tür alçaklıklar kesinlikle sizin ve bizim aramızdaki dostluğumuzu, yıllara dayanan işbirliğimizi asla bozamaz. Zaten Rusya’nın saldırıdan sonra gösterdiği güçlü sağduyu, Türkiye’nin ortaya koyduğu güçlü irade hain suikastın hedefine ulaşamadığının en önemli göstergesidir. Bizler Trabzonspor Kulübü olarak öncelikle Büyükelçi Karlov’un ailesine taziyelerimizi iletiyoruz. Ardından sizlere ve dost Rus halkına başsağlığı diliyoruz”

Rusya Başkonsolosu Talanov, ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, “Bu zor günlerde yanımızda olmanız bizi çok mutlu etti. Acımızı paylaştığınız için teşekkür ederiz. Birlikte işbirliği yaparak bu zor günleri atlatacağız. Trabzonspor Kulübü’nün yanımızda olması bizim için çok sevindirici. Trabzonspor çok büyük bir kulüp ve büyük bir camiayı bünyesinde barındırmakta. İlginizden dolayı tekrar teşekkür ederiz” dedi.

Trabzonspor'dan Talanov'a taziye ziyareti!

Trabzonspor'dan Talanov'a taziye ziyareti!

Trabzonspor'dan Talanov'a taziye ziyareti!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem