Trabzon'a su verilmeye başlandı

SU VERİLMEYE BAŞLANDITrabzon’un en büyük su depolarından olan15.000 tonluk  Yenicuma Mahallesi'ndeki su deposundaki bakım onarım çalışmaları nedeni ile Trabzon'da merkezdeki bazı mahallelerde yapılan 5 saatlik su kesintisinin ardından yeniden su verilmeye

Trabzon'a su verilmeye başlandı

SU VERİLMEYE BAŞLANDI

Trabzon’un en büyük su depolarından olan15.000 tonluk  Yenicuma Mahallesi'ndeki su deposundaki bakım onarım çalışmaları nedeni ile Trabzon'da merkezdeki bazı mahallelerde yapılan 5 saatlik su kesintisinin ardından yeniden su verilmeye başlandı. Saat 10:00 -15:00 saatleri arasındaki su kesintisi yüksek kesimlerde depolardaki ve su şebekelerindeki suyun kullanılmasından dolayı  saat 13:00’den itibaren yaşanırken saat 15:00’den itibaren kente su  verilmesine başlandı.

Şehrin alt kesimlerinde sular saat 15:00’den itibaren akmaya başlarken yüksek kesimlere depoların ve su şebekelerinin dolmasıyla birlikte su ulaşmış olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler