Trabzon Valisi Öz'e ziyaretler sürüyor

Vali Abdil Celil Öz’e ziyaretler sürüyor. Vali öz bu gün Alman Lojistik  Aktarma noktası komutanı Albay Stefan Hüller’i makamında kabul etti.Trabzon’da bir hafta önce göreve başlayan Alman komutan Hüller ‘i makamında kabul eden Öz Komutan Hüller ile yakla

Trabzon Valisi Öz'e ziyaretler sürüyor

Vali Abdil Celil Öz’e ziyaretler sürüyor. Vali öz bu gün Alman Lojistik  Aktarma noktası komutanı Albay Stefan Hüller’i makamında kabul etti.
Trabzon’da bir hafta önce göreve başlayan Alman komutan Hüller ‘i makamında kabul eden Öz Komutan Hüller ile yaklaşık yarım saate yakın bir görüşme yaptı.
Vali Öz yaptığı konuşmada Komutan Hüller ile diğer görev yapan komutanlar gibi uyum içerisinde çalışacaklarını belirterek “Bugün dünyanın çeşitli ülkelerinde savaşlar var. AB, Nato ve BM umarım bu savaşların bitmesi için çaba sarf eder. Trabzon’da sizle diğer komutanlarla çalıştığımız gibi uyum içinde çalışacağız’’ dedi.

Alman Komutan Hüller bir hafta önce Trabzon’a geldiğini belirterek “ Trabzon’da adeta evimde gibiyim.Daha önce emniyet müdürümüzü belediye başkanımızı ziyaret ettim. Çok güzel ve olumlu tespitlerde bulundum.Tüm ziyaretlerde sıcak ilgi ve dostluk gördüm.Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Almanya’yı bile aramıyorum. Trabzon’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda daha önceki çalışmalardan fazla değişiklik yapmayı düşünmüyoruz.  Asker sayımızı azaltacağız. Fazla askerlerimizi artık burada değil Almanya’da hazırda tutacağız. Gelen uçaklarımızı ve gemilerimizi karşılıyoruz.11 Ekimde bir Roro gemimiz gelecek 12 Ekimde  yükleme yaparak aynı gün demir almasını sağlayacağız’’şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem