Trabzon'daki o sürücüye esnaf sahip çıktı

Trabzon'da gözaltına alınma görüntüsüyle gündem olan kişiye esnaf sahip çıktı.

Trabzon'daki o sürücüye esnaf sahip çıktı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da park meselesi nedeniyle polisle gerginlik yaşayan, tavuk dağıtımı yapan bir firmaya ait aracı kullanan sürücü işten kovuldu. Bu olay üzerine dağıtım yaptığı Trabzon'daki bir grup esnaf sürücüye sahip çıktı.

Kahramanmaraş Caddesi'nde kamyonuyla duraklayan bir sürücü, mal indirmek istemiş, ancak kamyon sürücüsü ile kendisini uyaran trafik polisleri arasında gerginlik yaşanmıştı. Yaşanan gerginliğin kamuoyuna yansıması üzerine çalıştığı firma sürücüyü işten çıkardı.

Yaşanan bu gelişme üzerine Trabzon'da sürücünün dağıtım yaptığı bir grup esnaf kendisine sahip çıktı. Ortahisar İlçesi Pazarkapı mahallesi Dereboyu sokakta dükkanları olan bir grup esnaf sürücünün işten çıkarılması sonrasında firmadan artık ürün almayacaklarını belirttiler. 

Grup yaptığı açıklamada şu ifadeler eyer verdi;

"Çalıştığı firmaya büyük katkı sağlayan bir abimiz. Meydanda aracını bırakmak için 30 saniye bayan bir polis arkadaştan rica etti. Bunu duyan erkek polis arkadaş ile gerginlik yaşandı. Polistir, devlet memurudur, saygımız sonsuzdur ama bir söz vardır "millet olmazsa devlet olmaz" diye, bizim onun gibi polislere saygımız yoktur. Biz canımızı dahi veririz, polisimiz ve askerimiz için. Biz burada hemen hemen 70-80 tavukçuyuz. Kesinlikle o firmadan tavuk almayacağız. Bu caddeye giremeyecek ama sadece bu cedde de değil Karadeniz bölgesinde ulaşabildiğimiz kadar herkese yayacağız. O firmadan kesinlikle alışveriş yapmayacağız. Asgari ücretle çalışan arkadaşımızın firmaya o kadar emeği olmuş. Bugün bu adamı işten çıkarıyorsunuz. Biz bunu kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bu işin arkasında esnaf olarak duracağız. Polis arkadaş öyle bir muamelede bulunduki, bu arkadaş insan kaçakçılığı yapmıyor. Uyuşturucu satmıyor, çocuk tacizcisi tecavüzcü değil. Bu adam ekmeğinin peşinde olan adam. Şimdi empati yapsın, onunda kimbilir bebeği vardır, bu arkadaşımızın da 3 yaşında bebeği var ve işinden oldu. Biz sonuna kadar bu arkadaşımızın arkasındayız."

Trabzon'daki o sürücüye esnaf sahip çıktı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
37 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem