Trabzon'daki Fenerbahçe saldırısında son durum!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon’un Sürmene İlçesinde Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı ile ilgili soruşturma konusunda açıklamalarda bulundu.   Trabzon Gazeteciler cemiyetini ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Vali Öz soruşturma ile

Trabzon'daki Fenerbahçe saldırısında son durum!
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon’un Sürmene İlçesinde Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı ile ilgili soruşturma konusunda açıklamalarda bulundu.

Trabzon Gazeteciler cemiyetini ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Vali Öz soruşturma ile ilgili olarak “Deliller, bulgular, adli çalışmalar iki kişinin üzerine yoğunlaştı ve onlar gözaltına alındı. Bana sordular durum nedir diye, bende "olayı reddediyorlar ama soruşturma sürüyor" dedim. Bölgede çalışmalar sürüyor, belli ipuçları var ancak delillendirilmesi, tanık veya farklı boyutları ile ifadeye yansıması konusunda adli çalışmalar devam ediyor. Adli süreç olayı nasıl bir boyuta taşır, nasıl bir sonuç çıkar bilemiyoruz”dedi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem