Trabzon'da tanzim Satışta yer tartışması - “Biz kurduk” demek için mi...

Trabzon'da Tanzim satışın yeri ile ilgili tartışmalar sürüyor.

Trabzon'da tanzim Satışta yer tartışması - “Biz kurduk” demek için mi...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, "Kurmayacağız” dediği Tanzim Satış Reyonunu, meydan parkında kuruldu. Reyona ilgi olduğu kadar tepki de var.

Bazıları, “Meydana kurulması çok yanlış, mahallelere kurulmalı” diyor.

Turizmciler, “Turistler bunu görünce yanlış anlar şehrin imajını düşünmüyorlar” diyor.

Kimileri de, “Kaldırın şunu şurdan. Trabzonspor gişesinin yanına yapmanız bile çok saçma. Bilet kuyruğu, manav kuyruğu bir birine karışacak” diyor.

CHPli meclis üyesi Turgay Şahin da, “Meydan Parkı’na kurulan Tanzim Satış yeri çok göz önünde. İnsanlar o kuyrukta rencide oluyorlar.” dedi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, tepkilere aldırmıyor.

Fiyat spekülasyonları ile halkın mağdur edilmesine asla izin vermeyeceklerini belirten Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuzda da tanzim satışlara devam ediyoruz. Haftanın her günü 10.00–18.00 saatleri arasında tanzim satış yerimizde aralıksız olarak satış yapılıyor. 7 ayrı sebze ve meyveyi burada halkımıza uygun fiyata sunuyoruz. Satışlarımız sürekli olarak halkımıza açıktır. Spekülatörlerin halkımızı mağdur etmesine asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan tanzim satış noktasında; domates 3 TL, soğan 2 TL, elma 3 TL, patates 2 TL, salatalık 4 TL, patlıcan 4,5 TL ve biber 6 TL’den satılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem