Trabzon'da Silah sesleri

Haber61.net haber Servisi - Trabzon'da bir işyerine açılan ateş sonucu 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Trabzon'un merkezi Uzunsokak'ta bulunan bir iş yerine gelen bir kişinin çiğ köfte siparişi verdiği ve siparişi hazırlanırken silahını çekerek 3

Trabzon'da Silah sesleri

Haber61.net haber Servisi - Trabzon'da bir işyerine açılan ateş sonucu 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Trabzon'un merkezi Uzunsokak'ta bulunan bir iş yerine gelen bir kişinin çiğ köfte siparişi verdiği ve siparişi hazırlanırken silahını çekerek 3 el ateş ettiği  ve daha sonra ise ara sokağa girerek kaçtığı öğrenildi. Olay sırasında işyerinde bulunan ve isminin Ender K. olduğu öğrenilen bir kişi seken kurşunların hedefi oldu. Bacağından ve omuzundan yaralanan Ender K., olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Numune Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Polis ekipleri olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler