Trabzon'da silah sesleri: 4 yaralı

Trabzon'da silah sesleri yükseldi 4 kişi yaralandı.

Trabzon'da silah sesleri: 4 yaralı
Haber61 - Haber Servisi 

Trabzon Sanat sokağından silah sesleri yükseldi.

Edinilen bilgiye göre Ortahisar ilçesi Kahramanmaraş Caddesi Sanat Sokağı'nda iki kişi, bir epilasyon merkezine ait broşürleri dağıtırken bir grup kişinin tepkiyle karşılaştı. İki grup arasında tartışma yaşanırken tepki gösteren gruptan bir kişi silahını çekerek 4 el ateş etti. Broşür dağıtan kişiler olay yerinden kaçarken bölgede bulunan 41 yaşındaki Salih G., Gökhan G. ve Fatma K., Özgenur S. seken kurşunlarla yaralandı. 

Olay yerine çağırılan 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı yaralılardan Salih Günaydın Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer yaralı bayanlar ise Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların ikisininde ayaklarından yaralandıkları ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olay yeri inceleme ekipler çalışmalarını sürdürürken kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.













HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem