Trabzon'da Beşiktaş forması yere serildi, olay bakın nereye çekildi?

Trabzon'da öğrencilerin Beşiktaş forması ile yaptığını Trabzon'a mal etmeye çalıştılar.

Trabzon'da Beşiktaş forması yere serildi, olay bakın nereye çekildi?

Haber61 – Haber Servisi –

Trabzon’da Beşiktaş maçı sonrasında yaşanan bir olay sosyal medyada yayılırken art niyetli bazı kişileri olayı bambaşka bir yere çekti.

Beşiktaş karşılaşmasının ardından dün Trabzon’da bulunan 80. Yıl Endüstri Meslek Lisesinde bazı öğrenciler Beşiktaş formasını sınıflarının kapısının önüne serdi ve öğretmen üzerinden geçti. O anları kameraya alan öğrenciler videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Video kısa sürede yayılırken Beşiktaşlı taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Ancak tepki farklı bir boyuta çekilerek Trabzonluların üzerinde Türk Bayrağı bulunan formayı bilerek çiğnediği algısı yaratılmaya çalışıldı. Beşiktaş taraftarların bu doğrultudaki şikayetleri üzerine polis ekiplerinin yaptığı incelemede formanın üzerindeki Beşiktaş ambleminin ve haliyleTürk Bayrağının sökülerek yere serildiği tespit edildi. Öğrencilerin formayı sermeden önce amblemde Türk Bayrağı olduğu için Beşiktaş amblemini tamamen çıkardıkları belirlendi. Böylece yaratılmaya çalışılan çirkin algı bir kez daha yıkılmış oldu. Beşikltaşlı taraftarların ise okulun telefonlarını sürekli arayarak kilitlediği ve hala aynı çirkin iddiaları tekrarladıkları öğrenildi.

Öte yandan Okul Müdürünün yaşanan olaydan sonra sözleşmeli öğretmen olan N.Ç.’nin görevine son verdiği bildirildi.

İşte o forma;

Trabzon'da Beşiktaş forması yere serildi, olay bakın nereye çekildi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem