Trabzon'da AK Partili vekil halka seslendi

Trabzon'da meydanda toplanan halka AK Parti Binasından Milletvekili konuşma yaptı.

Trabzon'da AK Partili vekil halka seslendi
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da meydanda toplanan halka AK Parti Trabzon Miletvekili Adnan Günnar konuşma yaptı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, parti binası balkonundan yaptığı konuşmada, ülkenin vermiş olduğu destekle tüm düşmanların bertaraf edildiğini belirterek, "Biz Çanakkale'den geldik, bizler Kurtuluş Savaşlarını, bizler 27 Mayıs'ların, 28 Şubat'ların hepsinin sonlarının ne olduğunu gördük. Millet olarak birlik beraberlik içerisinde, el birliğiyle devam edeceğiz. En büyük Türkiye başka büyük yok." dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Sahil Cora da Allah'ın izniyle 14 yıllık iktidarları döneminde hiçbir darbeye boyun eğmediklerini ifade ederek, "Bundan sonra da eğmeyeceğiz. Bundan sonra da Cumhurbaşkanı reisimizin kılına zarar gelmesine müsaade etmeyeceğiz. Abdestimizi aldık bekliyoruz, bütün siyasilere sesleniyorum, milli iradeye sahip çıkma günüdür. Gün bugündür." diye konuştu. 

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi de sonuna kadar parti binasını, tümTrabzon'u savunacaklarını kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem