Trabzon AB'den ne kadar yardım aldı?

AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, AB projelerinden Trabzon'un aldığı rakamı açıkladı.

Trabzon AB'den ne kadar yardım aldı?

Haber61 / Haber Merkezi

Trabzon'da düzenlenen AB Mali Yardımcıları Çalıştayı Trabzon Zorlu otelde yapıldı . Çalıştaya AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Ayşe Sula Köseoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu katıldı.


Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin toplantıda AB projelerinden Trabzon'un aldığı rakamı açıkladı.

Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Trabzon’u uzun yıllardır merak ettiğini ve uzaktan heyecanla izlediğini belirterek “Trabzon  Milletvekilimiz Ayşe Sula hanımın heyecanlı girişimi sayesinde bu özlemi gidermiş bulunuyoruz. Trabzon deyince önemli bir takım imajlar var zihnimde. Bir duruş demek, Trabzon'u dik duruşu ile tanıyoruz. Hem önemli evrede, her kırılma noktalarında dik duruşunu biliyoruz. Trabzon demek heyecan demek, enerji demek aslında maksimumum düzeyden yararlanmak için en önemli şeyler de dik duruşu ile tanıyoruz. Bu durumlar AB projelerinden destek almak için önemli hususlardır. İnanılmaz bir potansiyeli var Trabzon'un kalkınması adına. Trabzon Türkiye için önemli bir şehir' dedi. 

ŞAHİN: ''TRABZON'DA 590 PROJE YEPILDI

Bakan Yardımcısı Şahin, ''Trabzon'un performansına baktığımız da başarılı bir şehir. 590 proje uygulanmış bu projelere 72 milyon Euro civarından bir rakam aktarılmış. Diğer şehirlerimize kıyasladığımızda ciddi bir başarıyı ortaya koyuyor.
Bu performansın aynısını belediyelerimiz ve kaymakamlıklarımız aynı performansta olmadığını görüyoruz. Sivil toplum örgütlerimizi aynı seviyeye nasıl taşıyabiliriz bunun sorunlarına cevap vermeye çalışacağız. Biz dersimizi Trabzon üzerinden çalıştık. Trabzon'un özelliğine odaklanarak bu projeleri anlatacağız. Ortaya bir başarı koymak gerekiyorsa o şehir iyi bilmemiz gerekiyor'' diye konuştu. 


Trabzon AB'den ne kadar yardım aldı?
Trabzon AB'den ne kadar yardım aldı?
Trabzon AB'den ne kadar yardım aldı?
Trabzon AB'den ne kadar yardım aldı?



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler