Tonya'da asfalt çalışmaları sürüyor

Gümrükçüoğlu’na Tonya’dan teşekkür

Tonya'da asfalt çalışmaları sürüyor

Trabzon’un Tonya İlçesi Büyükmahallesi ile Kaleönü Mahallesi’nde yapılan asfalt ve betonlama çalışmaları vatandaşı memnun etti. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ile Büyükmahalle Muhtarı Timur Lermi Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na yollara ve destekten ötürü teşekkür etti.

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel Tonya halkı adına Büyükşehir belediyesine teşekkür ettiklerini dile getirerek, “Öncelikle merhaba diyorum. Bizi izleyecek herkese selamlarımı sunuyorum. Şu anda Büyükşehir Belediyemizin asfalt çalışmalarını izliyoruz. Büyükşehir belediyemiz belli bir program dâhilinde bütün ilçelere beton asfalt çalışmalarını intikal ettirdi. Bu kapsamda şu anda Tonya Belediyesi’nde de asfalt çalışmaları devam ediyor, betonlama çalışmaları devam ediyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız, Fen İşleri Daire Başkanımız olmak üzere bütün çalışanlarına ve özellikle asfalt çalışmasını fiilen yürüten ekibe çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalar gayet güzel gidiyor. Tabii hava şartları Tonya da çalışmaları biraz sekteye uğratıyor. Ama bütün olumsuz şartlara rağmen çalışmalarımız gayet kıvamında gidiyor, teşekkür ediyoruz. Bu hızla yürüdükten sonra inşallah belli bir süre sonra yol sorunu ki Tonya’nın en önemli sorunudur. Ağırlıkla minimize edilmiş olacaktır. Tonya da en önemli sorun yol sorunudur. Vatandaşlarla röportaj yaptığınızda %99,9’u ulaşım ve yol sorunundan bahsedecektir. Bizde Tonya Belediyesi olarak çalışmalarımızdaki önceliklerimizde birinci sırada yol çalışmaları gelmekte, bu konuda Büyükşehrimizin çok büyük desteği, katkısı oluyor. Haliyle yani tabiri caizse Büyükşehir’in kanadıyla uçuyoruz, kendilerine de teşekkür ediyoruz. Tonya halkı adına teşekkür ediyoruz. Şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.



Büyükmahalle Muhtarı Timur Lermi’de Trabzon’un Büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte hizmetlerde ciddi bir artış olduğunu dile getirerek, “Şu anda Büyükmahalle Camii, Kur’an Kursu ve okulumuzun yanında bulunmaktayız. Yapılan asfalt çalışmalarını incelemek amacıyla Tonya Belediye Başkanımız Sayın Osman Beşel ile birlikte buradayız. Büyükşehir olduktan sonra yapılan yatırımlarda gözle görülür bir artma oldu. Asfaltlama ve betonlama çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Yatırımlar nedeniyle Hükümetimize, Cumhurbaşkanımıza, Milletvekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler