Van'da Gerçekleştirilen terör operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı.29 Nisan 2018

Gerçekleştirilen terör operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı. 29 Nisan 2018

Van'da Gerçekleştirilen terör operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı.29 Nisan 2018

Van'ın Başkale ilçesinde PKK/KCK terör örgütünün şehir ve mahalle yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alınırken, silah ve mühimmat ele geçirildi.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, "Van İl Jandarma Komutanlığınca; 29 Nisan 2018 günü, Van ve Bursa İl Emniyet Müdürlüklerinin desteğinde, PKK/KCK terör örgütü üyelerine ve terör örgütünün şehir ve mahalle yapılanmasına yönelik olarak operasyon düzenlendi. Başkale merkezli icra edilen Şehit Jandarma Er Şevket Albar operasyonu sonucunda; 14 şüpheli gözaltına alınırken, 3 adet av tüfeği, 15 adet cep telefonu, 11 adet sim kart, 4 adet hafıza kartı, 2 adet CD, 7 adet video kasedi, terör örgütü propagandasına yönelik hazırlanmış muhtelif materyal ele geçirildi. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak terörle mücadele faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler