Survivor’da kim elendi? İşte adaya veda eden isim - 30 Haziran 2020

Survivor’da 30 Haziran 2020 tarihinde yapılan ada konseyinde adaya veda eden isim belli oldu. Survivor’da kim elendi? İşte detaylar…

Survivor’da kim elendi? İşte adaya veda eden isim - 30 Haziran 2020

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020 yarışmasında 30 Haziran akşamı yapılan ada konseyi ile adaya veda eden isim belli oldu. Survivor’da kim elendi? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Survivor’da kim elendi? İşte adaya veda eden isim

Survivor’da heyecan ve kıya sıya yarışların yapıldığı bir hafta geride kaldı. Oynanan dokunulmazlık oyunlarında Sercan bir rekor kırarak 3 dokunulmazlık oyununu da kazandı.

İlk dokunulmazlık oyunu sonrasında elenme adayı olarak Berkan’ın adını söyleyen Sercan, kazandığı ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında elenme adayı olarak Nisa’nın adını verdi.

Son dokunulmazlık oyununu da kazanan Seran 3. Eleme adayı olarak Barış’ın adını verdi.

Yapılacak ada konseyinde Berkan, Nisa ve Barış’tan halk oylamasında en az oyu alan aday adaya veda edecek. Adaya veda eden isim Nisa oldu.

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor Ünlüler gönüllüler 2020’de çok önemli bir iletişim ödülü oynandı. Yağmur altında ve çamurlu parkurda oynanan yarışmada kıyasıya yarışlar yapıldı. Kırmızı takım ilk yarışlarda öne geçmesine rağmen kırmızı takım yakaladı ve geçti. İletişim ödülünü kazanan takım 10'a 5 Nisa, Cemalcan, Barış ve Berkan'dan oluşan mavi takım oldu.

İletişim yarışmasını kazanan takımı 5 ödül birden bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem