Soylu'dan 81 ile tarihi genelge!

81 ile genelge gönderildi

Soylu'dan 81 ile tarihi genelge!
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan ve 81 ile gönderilen genelgeye göre, valiler toplumun tüm kesimleri ile her ay düzenli olarak bir araya gelecek ve taleplerini dinleyecek.

İçişleri Bakanlığı tarihi bir genel yayınladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla 81 ilin valiliklerine gönderilen genelgeye göre valiler, kaymakamlarla birlikte, istek, şikayet ve önerileri dinlemek için ilçe, bölge, mahalle ve köylerde, doğrudan vatandaşlarla bir araya gelecek. Valiler, görev yaptıkları ilin ekonomik durumu ve potansiyeli konusunda da, ilgililerle yılda 2 defa toplantı yapacak. Toplantıların ardından valiler düzenleyecekleri değerlendirme raporlarını İçişleri Bakanlığına gönderecek.

Genelgede valilerden, asker ve sivil şehitlerin ailelerinin her ay düzenli olarak ziyaret edilmesi ve sorunlarının dinlenmesi de istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem