Sosa'da sorun çözüldü

Sosa'ya Trabzonspor yönetiminden güven oyu geldi.

Sosa'da sorun çözüldü

Trabzonspor'da son haftalarda performansıyla eleştiri oklarını üzerine toplayan Jose Ernesto Sosa'ya yönetimden güvenoyu geldi.


Sosa'nın gönderilmesi gibi bir durumun olmadığı ifade edilirken, Arjantinli yıldızın 3 yıllık kontratının olduğu ve Trabzonspor'da oynamaya devam edeceği belirtildi.

32 yaşındaki oyuncu da Rıza Çalımbay'la yaptığı görüşmede form durumunu kendisinin de beğenmediğini ve yurt dışından ekstra çalışmalar için hoca getireceğini ifade etti.

Diğer yandan yönetimin Rıza Çalımbay'la birlikte gelen takım içi disiplinden memnun olduğu öğrenilirken, "Rıza Hoca'nın adeletine güveniyoruz. Kim formdaysa, kim iyiyse onu oynatıyor ve oynatıcak" görüşünde birleştikleri öğrenildi.

Bu arada gösterdikleri performansla dikkat çeken Yusuf ve Abdülkadir'in de takımda kalacağı öğrenildi.

Bordo mavili yönetim birçok takımın ve menajerin bu 2 oyuncu için Trabzonspor kulübü'nün kapısını aşındırdığı ancak yönetimin şu aşamada Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü satmak gibi bir düşünce içersinde olmadığı ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem