Siz de söyleyecek bir şey bulamayacaksınız !

Siirt'in Pervari İlçesi'nde geçen 10 Kasım'da meydana gelen helikopter kazasında 16 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Erzurumlu Uzman Çavuş Kürşat Güneş'in fotoğrafına kentteki Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında asılacak yer ara

Siz de söyleyecek bir şey bulamayacaksınız !

Siirt'in Pervari İlçesi'nde geçen 10 Kasım'da meydana gelen helikopter kazasında 16 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Erzurumlu Uzman Çavuş Kürşat Güneş'in fotoğrafına kentteki Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında asılacak yer aranıyor. Başkan Hatem Tetik, "Derneğimizin salon, oda olmak üzere tüm duvarları şehit fotoğrafları ile dolu. Son şehidimiz Kürşat Güneş için yer kalmadığından malzeme koyduğumuz odayı hazırlıyoruz" dedi.

 
 SAYI ARTTI
 
Dernek binasını 1996 yılında yönetim kurulu üyelerinin katkıları ve toplanan yardımlarla satın aldıklarını hatırlatan Hatem Tetik, "O yıllarda tam 178 şehidimiz vardı. Şimdi resmi kayıtlara göre 429 asker, 22 polis ve 55'e yakın sivil şehidimiz var. Bu çok üzcü bir olay. Vatan için canımız feda olsun. Ama evlat acısı çok zor. Allah bu acıyı kimseye göstermesin" diye konuştu.
 
TÜM DVARLAR DOLDU
 
Merkez Yakutiye İlçesi'ndeki Gez Mahallesi'nde toplam 90 metrekarelik dernek binasının tüm duvarlarının şehit fotoğrafları ile dolduğunu bir resimlik bile yer kalmadığını belirten Başkan Hatem Tetik, "PKK terör örgütüne Konya ve Sivas'tan sonra 429 TSK mensubu şehit veren üçüncü kent Erzurum. Derneğimizin salon ve oturma odası olmak üzere tüm duvarları şehit fotoğrafları ile dolu. Son şehidimiz Kürşat Güneş için yer kalmadığından malzeme koyduğumuz odayı hazırlıyoruz. Umarım bu asacağımız son şehit fotoğrafı olur" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler