Şırnak’ta saldırı !

Şırnak'ın İdil ilçesinde YDG-H'li bir grup terörist tarafından saldırı düzenlendi. Saldırının ardından çatışma çıkan ilçede silah sesleri gece yarısına kadar yankılandı.Edinilen bilgilere göre, İdil ilçesi Yeni ve Turgut Özal Mahallerinde terör örgütünün

Şırnak’ta saldırı !

Şırnak'ın İdil ilçesinde YDG-H'li bir grup terörist tarafından saldırı düzenlendi. Saldırının ardından çatışma çıkan ilçede silah sesleri gece yarısına kadar yankılandı.

Edinilen bilgilere göre, İdil ilçesi Yeni ve Turgut Özal Mahallerinde terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H üyeleri tarafından barikat kurulup hendekler kazıldı. Durumun polise bildirilmesi üzerine harekete geçen ekipler, teröristlere müdahale etmek istedi. Bu sırada polislere uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Bunun üzerine çatışma çıktı. Polisle teröristler arasında çıkan çatışma dakikalar geçtikçe şiddetlenirken, vatandaşlar evlerine kapandı. Söz konusu mahallelerde silah sesleri gece yarısına kadar yankılandı. Öte yandan, YDG-H'li teröristler ile polisler arasında çıkan çatışma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler